Orez picant cu naut

de Corinuta in Mancaruri de post, 1 Aug 2011 | 4237 vizualizari

 

Este consistent si bun. Se poate servi ca atare sau ca si garnitura.

 

INGREDIENTE

  • 1 cana cu naut
  • 1 cana cu orez
  • 1 ceapa
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita curry
  • 1/2 lingurita scortisoara pudra
  • 1/2 lingurita cuisoare pudra
  • 1 lingurita chimen pudra
  • 2-3 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez picant cu naut:

Se pune nautul in apa pentru cel putin o zi, apoi se fierbe 3 ore in apa cu sare. Se scurge si se curata de coaja.


Se pune la calit in ulei ceapa si usturoiul curatate si tocate. Se calesc pana devin sticloase, apoi se adauga orezul, nautul si condimentele, iar apoi 3 cani de apa sau supa de pui. Se fierbe pana absoarbe tot lichidul, apoi se ia de pe foc.


Pofta mare!

 

TIPS-URI

1

daca doriti puteti cali/fierbe separat carne - de pui, de vita - si se adauga la orez la final

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez picant cu naut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

oana_pisicutza16 1

11.04.2012, 23:15

imi place

Valclaudia 1

16.09.2012, 20:10

trebuie sa incerc reteta asta!

Bya Ralu 1

25.04.2014, 21:35

tare faina combinatia

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Orez cu conopida