Orez prajit

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 27 Noi 2010 | 2709 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceasca de orez fiert
  • 1morcov
  • 1 adrei kapia
  • 1 ou
  • 2 linguri sos soia
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez prajit:

Orezul se prepara cu o zi inainte, daca nu v-ati propus sa faceti cu o zi inainte puteti grabi procedeul fierbandu-l cu apa si sare apoi cand e aproape gata, aldente se trece printr-un jet de apa rece si se lasa la scurs.





Intr-o tigaie wok se pune uleiul la incins se aduga kapia taiat cubultele la fel si morcovul si lasati sa se faca. Cand sunt gata legumele se adauga oul si se amesteca energic astfel incat oul sa se imparta bucatele mici(ca la scrob)Se adauga orezul si se prajeste cca 1 min.







 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez prajit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 35 %
259.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

nadina73 1

29.11.2010, 01:20

prima

MotanLaOale 1

29.11.2010, 15:31

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pariziene cu brânză dulce

de RODIMUR 5

ieri la 23:57

Fursecuri  cu unt de arahide si ciocolata

de Lau 9

ieri la 16:57

Sos de rosii pentru pizza sau paste

de xana 5

ieri la 15:40

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu carne si ciuperci