Orez salbatic si basmati, cu piept de pui

de gospodinadecriza in Pui, 31 Mar 2010 | 11646 vizualizari

 

o reteta simpla si delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 2 pungute de orez basmati
  • 100 gr orez salbatic
  • o punga legume congelate
  • un piept pui
  • condimente: salvie, rozmarin, piper cu lamaie, ienibahar macinat,
  • sare pentru pieptul de pui
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez salbatic si basmati, cu piept de pui:



Fiecare tip de orez se fierbe separat, conform instructiunilor de pe pachet.

Pieptul de pui se taie fasii lungi si late, care se condimenteaza si se pun la prajit, impreuna cu niste ciupercute din conserva.

Legumele se fierb si ele, tot conform instructiunilor de pe punga.



Si, mancarea e gata. Punem pe platou ( in forma de floare, pentru printese), sau pe farfurioarele chinezesti. Pieptul de pui al printesei nu l-am mai condimentat atat de tare,de aceea e schimbat la fata!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez salbatic si basmati, cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei

Epilator IPL Homelight G945E

- 740 lei
1699.99 lei
959.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Bya Ralu 1

14.03.2013, 13:53

super

Panacris 1

23.04.2013, 17:17

Krystyan Trendy 1

01.11.2013, 23:01

ce bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Chocoflan
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci cu legume si piept de pui