Orez sarbesc

de ana in Mancaruri de post, 28 Iul 2010 | 18084 vizualizari

 

Este un orez rapid si foarte gustos.

 

INGREDIENTE

  • 4 rosii
  • 2 ardei ,unul rosu unul verde
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 pahar cu orez
  • 2 pulpe de pui(optional)
  • sare,piper
  • 100 ml ulei
  • 3 pahare cu apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez sarbesc:

Spalam legumele si le taiem cubulete,apoi intr-o tigaie incingem uleiul si punem intai ceapa la calit apoi adaugam morcovul , ardeiul le lasam cam 3 minute , la sfarsit adaugam rosiile ,asezonam cu sare si le lasam pe foc 1 minut amestecand usor fara a le strivi .Orezul il spalam bine si asamblam intr-o tava .am aranjat in coloane alternand orezul cu legumele .Un rand cu legume unul cu orez.Deasupra am pus bucati de carne si am turnat usor apa ca sa nu stric modelul :D.


Am pus la cuptor(cuptorul incins in prealabil) pentru 40 de minute.(Depinde de cuptor).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez sarbesc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Julie 1

28.07.2010, 22:16

Foarte bine arata cu cele doua tipuri de ardei gras!

ana 1

29.07.2010, 07:42

Julie multumesc!

gaby_duceag 1

29.07.2010, 07:52

ce culori!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci sau tocanita de ardei cu orez