Ostropel cu carne de pasare

de iri_iri in Pui, 17 Aug 2013 | 14804 vizualizari

 

......la acest ostropel am folosit pulpele si pieptul de la un cocos care a avut nesansa de a ajunge sa fie facut ciobita. Pulpele si pieptul le-am fiet impreuna cu celelalte parti din cocos numai ca la un moment dat le-am scos si le-am desfacut carnea de pe oase si am folosit-o la ostropel...Cam atat am avut de spus, deci la treaba! Aaa nu...la masa ca deja este gata!

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe si un piept de cocos (fierte si dezosate),
  • un ardei (de orice culoare),
  • o ceapa,
  • 5 catei de usturoi,
  • 4 rosii medii
  • un ardei iute,
  • cateva fire de patrunjel
  • sare si piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel cu carne de pasare:

Pentru inceput curatam ceapa si ardeiul, apoi le tocam marunt. Le punem intr-o tigaie cu ulei la calit, amestecand incontinuu. Apoi adaugam usturoiul curatat si tocat. Separat rosiile le spalam si apoi le dam pe razatoare si le adaugam in tigaie, lasam sa fiarba la foc mic. Cam cand incepe sa scada adaugam ardeiul iute tocat foarte marunt (bineinteles curatat de seminte si adaugat in functie de cat de picant dorim sa fie ostropelul). Peste ostropel adaugam si patrunjelul tocat marunt, sare si piper dupa gust. Dupa ce ostropelul este gata adaugam carnea si mai lasam cca 10 minute pe foc ca sa aiba timp carnea sa isi traga din aromele ostropelului.


Se poate servi imediat dar si rece.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Eu am folosit rosii pentru ca le aveam in gradina, dar putem folosi si bulion pe care il amestecam cu apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel cu carne de pasare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

iri_iri 1

17.08.2013, 23:40

babi5

Bya Ralu 1

18.08.2013, 20:00

bun

MotanLaOale 1

20.08.2013, 10:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui