Ostropel de pui

de Dana_Retetegg in Pui, 30 Noi 2010 | 7538 vizualizari

 

O reteta simpla si gustoasa dupa parerea mea, o alegere potrivita pentru cina.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • condimente pt pui
  • oregano
  • busuioc
  • patrunjel
  • 8-9 catei de usturoi
  • sare
  • 2 linguri faina
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui:

Pulpele de pui le-am curatat de piele, le-am crestat si le-am condimentat. Le-am asezat pe grill si le-am rumenit pe ambele parti.

Ceapa si morcovul le-am tocat fin cu robotul si le-am pus la calit in putin ulei. Cand au devenit moi am adaugat usturoiul tocat marunt, oregano, busuioc, sare si rosia curatata de coaja si pasata cu blenderul.

Am adaugat peste amestec si pulpele de pui si am lasat sa fiarba aproximativ 10 minute.

Faina am amestecat-o cu putina apa si am adaugat-o peste ostropel. Am mai lasat 5 minute sa fiarba, am adaugat patrunjel tocat si am oprit focul.

TIPS-URI

1

Datorita faptului ca nu am pus multa faina a iesit un ostropel mai lichid, insa mie mi-a placut foarte mult asa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de budinca de paste la cuptor

pe 25.09 la 17:37

Sos de rosii pentru pizza sau friptura

pe 20.09 la 17:35

Reteta de placinta cu branza de capra, oaie si smantana

pe 17.09 la 19:53

Reteta de tigaie cu arome si emotii de toamna

pe 17.09 la 19:37

Reteta de sapun de casa cu menta si lavanda

pe 16.09 la 22:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1481 puncte

Rocsi

1376 puncte

MotanLaOale

1214 puncte

oanapl

1044 puncte

Ina

Ina 6

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui crocant cu pesmet