Friptura de pui cu cascaval

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 20 Mar 2011 | 2350 vizualizari

 

astazi m-a rasfatat doru, el a pregetit felul 2..asa ca pentru bolnavi :(...dar a fost delicios

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe
  • cascaval
  • sare
  • putin ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu cascaval:

Spalam bine pulpele, dupa care le dezosam cu grija sa ramana cat mai intregi.

Le ungem cu ulei pe ambele parti ( procedam asa pentru ca atunci cand carnea este facuta pe gril sau gratar iese mai uscata, iar daca dam cu ulei o sa iasa mai suculenta), apoi le dam cu sare si le punem pe gril-ul incins.

Se intorc din cand in cand, sunt gata cand s-au rumenit frumos.

Spre sfarsit punem felii de cascaval deasupra si lasam pana acesta incepe sa se topeasca usor, nu de tot, pentru ca o sa curga pe gril.

Eu am servit alaturi de un piure cu branzica si salata verde.

Pofta buna!

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Friptura de pui cu cascaval-0
Friptura de pui cu cascaval-1
Friptura de pui cu cascaval-2
Friptura de pui cu cascaval-3
Friptura de pui cu cascaval-4
Friptura de pui cu cascaval-5

COMENTARII (29)

elena1988

elena1988 1

21.03.2011, 14:06

ce bun este

Dana Cristea - pusikmea

Dana Cristea - pusikmea 1

21.03.2011, 18:23

multumesc elena

Ubulika

Ubulika 1

15.08.2011, 21:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!