Friptura de pui cu cascaval

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 20 Mar 2011 | 2505 vizualizari

 

astazi m-a rasfatat doru, el a pregetit felul 2..asa ca pentru bolnavi :(...dar a fost delicios

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe
  • cascaval
  • sare
  • putin ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu cascaval:

Spalam bine pulpele, dupa care le dezosam cu grija sa ramana cat mai intregi.


Le ungem cu ulei pe ambele parti ( procedam asa pentru ca atunci cand carnea este facuta pe gril sau gratar iese mai uscata, iar daca dam cu ulei o sa iasa mai suculenta), apoi le dam cu sare si le punem pe gril-ul incins.


Se intorc din cand in cand, sunt gata cand s-au rumenit frumos.


Spre sfarsit punem felii de cascaval deasupra si lasam pana acesta incepe sa se topeasca usor, nu de tot, pentru ca o sa curga pe gril.


Eu am servit alaturi de un piure cu branzica si salata verde.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

elena1988 1

21.03.2011, 14:06

ce bun este

Dana Cristea - pusikmea 1

21.03.2011, 18:23

multumesc elena

Ubulika 1

15.08.2011, 21:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tortellini cu sunca si sos cremos

ieri la 18:46

Ciorbă de cartofi cu afumături

de RODIMUR 5

ieri la 17:51

Pui prajit

de xana 5

ieri la 15:06

RETETA RECOMANDATA
Pui in crusta crocanta de mustar