Friptura de pui cu cascaval

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 20 Mar 2011 | 3086 vizualizari

 

astazi m-a rasfatat doru, el a pregetit felul 2..asa ca pentru bolnavi :(...dar a fost delicios

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe
  • cascaval
  • sare
  • putin ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu cascaval:

Spalam bine pulpele, dupa care le dezosam cu grija sa ramana cat mai intregi.


Le ungem cu ulei pe ambele parti ( procedam asa pentru ca atunci cand carnea este facuta pe gril sau gratar iese mai uscata, iar daca dam cu ulei o sa iasa mai suculenta), apoi le dam cu sare si le punem pe gril-ul incins.


Se intorc din cand in cand, sunt gata cand s-au rumenit frumos.


Spre sfarsit punem felii de cascaval deasupra si lasam pana acesta incepe sa se topeasca usor, nu de tot, pentru ca o sa curga pe gril.


Eu am servit alaturi de un piure cu branzica si salata verde.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

elena1988 1

21.03.2011, 14:06

ce bun este

Dana Cristea - pusikmea 1

21.03.2011, 18:23

multumesc elena

Ubulika 1

15.08.2011, 21:21

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

 merisor

7809 puncte

RODIMUR

6345 puncte

Rocsi

6072 puncte

mirela0911

4809 puncte

Catalina L

4322 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cozonac  varianta ''N''
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocana taraneasca de pui, cu ceapa si rosii