Portionam carnea de pui, o saram , piperam si apoi o prajim in ulei incins.
Separat in 3-4 linguri ulei ,calim morcovul taiat rondele, ciupercile taiate felii si arpagicul.
Cand s-au inmuiat de ajuns, adaugam rosiile tocate cuburi, usturoiul taiat
feliute subtiri si ardeiul taiat mic.
Punem vinul si supa si dupa 5-6 minute adaugam si carnea de pui.
Adaugam si sare, vegeta, piper, boia dulce, cimbru, busuioc.
Mai lasam 3-4 minute ,sa se patrunda bine si carnea cu toate aromele , si oprim focul.
Delicios!
Pofta buna!
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro