Pui cu arpagic si ciuperci

de Julie in Pui, 23 Iul 2010 | 3330 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de pui
  • 150-200 g arpagic
  • 1 morcov
  • 5-6 ciuperci proaspete
  • 1 ardei iute
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2 rosii
  • 50 ml vin rosu
  • 100 ml supa (sau apa calda)
  • sare, piper, vegeta,boia dulce
  • patrunjel, cimbru,busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu arpagic si ciuperci:

Portionam carnea de pui, o saram , piperam si apoi o prajim in ulei incins.
Separat in 3-4 linguri ulei ,calim morcovul taiat rondele, ciupercile  taiate felii si arpagicul.
Cand s-au inmuiat de ajuns, adaugam rosiile tocate cuburi, usturoiul taiat
feliute subtiri si ardeiul taiat mic.
Punem vinul si supa si dupa 5-6 minute adaugam si carnea de pui.
Adaugam si sare, vegeta, piper, boia dulce, cimbru, busuioc.
Mai lasam 3-4 minute ,sa se patrunda bine si carnea cu toate aromele , si oprim focul.

Delicios!

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu arpagic si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Sylvia 1

24.07.2010, 12:21

Arpagicul murat nu stiu cum s-ar comporta la gatit eu am mancat de cateva ori dar mi se pare foarte acru .

jolygina 1

25.07.2010, 00:02

ce bine arata

Julie 1

25.07.2010, 11:32

Joly, Sylvia,multumesc!Sylvia ,nu stiam de arpagicul murat,dar daca este acru...ma gandesc ca nu prea merge gatit asa. Arpagicul uscat, are un gust deosebit, dulceag.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L