Pui pe sticla cu cartofi la cuptor

de iunik in Pui, 18 Mar 2013 | 17701 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui intreg
  • 8 cartofi de marime medie
  • 2 morcovi
  • sare,piper
  • ulei
  • 200 ml apa
  • boia de ardei dulce
  • foi de dafin
  • praf de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe sticla cu cartofi la cuptor:

Se spala puiul,se condimenteaza cu sare, piper si boia dulce ,dupa care se umple o sticla de bere de 1/2l cu apa,iar puiul se baga pe sticla.


Se pun apoi in tava 200 ml apa si puiul si se da la cuptor.Se curata cartofii si morcovii,se spala si se taie felii mai mari si se condimenteaza cu sare,piper,se adauga ulei si foi de dafin.Se pun apoi intr-o punga,se leaga la gura si se pun in tava langa pui.Se introduc din nou la cuptor pentru 40 min.Timpul depinde de cuptor,daca nu s-a rumenit puiul se mai lasa cam 15-20 min.


Cand este gata se poate servi cu muraturi sau salata din legume proaspete,depinde de sezon.pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe sticla cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

mamaieelena 1

30.03.2013, 00:00

bine ai venit in randul bucatarasilor ;puiul arata foarte bine

iunik 1

03.04.2013, 16:12

mersi frumos

Satisfyyourcravings 1

28.10.2013, 12:45

Minunat!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui prajit