Ostropel de pui

de Laly in Mancaruri cu carne, 18 Apr 2010 | 16408 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciocanele de pui
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • foi de dafin,piper,cimbru
  • 500 ml suc de rosii
  • 1 pahar de vin alb (100 ml)
  • patrunjel tocat
  • 3 linguri cu ulei
  • 2 cutii rosii in bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui:

Se spala ciocanelele de pui si se sterg cu hartie absorbanta.Ceapa se taie solzisori.Rosiile se taie si ele cubulete.Uleiul se pune intr-o cratita la incins.

Carnea de pui se sareaza si se pune sa se rumeneasca .Cand s-a rumenit se adauga paharul cu vin si se mai lasa 10 minute acoperite.Dupa ce s-au inabusit se scot pe  o farfurie.In uleiul incins se adauga ceapa,apoi rosiile taiate.Se adauga si sucul de rosii,un fir de cimbru,piperul si foaia de dafin.

Se pune din nou carnea in cratita si se lasa sa fiarba la foc mic pana scade sosul.Catre sfarsitul prepararii se adauga si usturoiul pisat.La servire se pune patrunjel tocat.Se serveste cu mamaliguta si cu muraturi asortate.

                                                      Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ficat de pui in bacon