Ostropel de pui

de Laly in Mancaruri cu carne, 18 Apr 2010 | 13922 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciocanele de pui
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • foi de dafin,piper,cimbru
  • 500 ml suc de rosii
  • 1 pahar de vin alb (100 ml)
  • patrunjel tocat
  • 3 linguri cu ulei
  • 2 cutii rosii in bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui:

Se spala ciocanelele de pui si se sterg cu hartie absorbanta.Ceapa se taie solzisori.Rosiile se taie si ele cubulete.Uleiul se pune intr-o cratita la incins.


Carnea de pui se sareaza si se pune sa se rumeneasca .Cand s-a rumenit se adauga paharul cu vin si se mai lasa 10 minute acoperite.Dupa ce s-au inabusit se scot pe o farfurie.In uleiul incins se adauga ceapa,apoi rosiile taiate.Se adauga si sucul de rosii,un fir de cimbru,piperul si foaia de dafin.


Se pune din nou carnea in cratita si se lasa sa fiarba la foc mic pana scade sosul.Catre sfarsitul prepararii se adauga si usturoiul pisat.La servire se pune patrunjel tocat.Se serveste cu mamaliguta si cu muraturi asortate.


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

nadina73 1

18.04.2010, 16:51

super ce bine arata

roxyroxy 1

19.04.2010, 10:53

arata superrrrrrrrrr

consuelamocanu2000 1

11.12.2010, 12:03

super bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu branza si dulceata de zmeura

de oanapl 5

ieri la 22:51

Tortellini ( bicolori ) de casa, cu ciuperci si cascaval

de Ina 7

ieri la 21:46

Pizza dulce

ieri la 18:37

RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor cu cartofi si maioneza de usturoi