Ostropel de pui

de Laly in Mancaruri cu carne, 18 Apr 2010 | 13710 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciocanele de pui
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • foi de dafin,piper,cimbru
  • 500 ml suc de rosii
  • 1 pahar de vin alb (100 ml)
  • patrunjel tocat
  • 3 linguri cu ulei
  • 2 cutii rosii in bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui:

Se spala ciocanelele de pui si se sterg cu hartie absorbanta.Ceapa se taie solzisori.Rosiile se taie si ele cubulete.Uleiul se pune intr-o cratita la incins.

Carnea de pui se sareaza si se pune sa se rumeneasca .Cand s-a rumenit se adauga paharul cu vin si se mai lasa 10 minute acoperite.Dupa ce s-au inabusit se scot pe  o farfurie.In uleiul incins se adauga ceapa,apoi rosiile taiate.Se adauga si sucul de rosii,un fir de cimbru,piperul si foaia de dafin.

Se pune din nou carnea in cratita si se lasa sa fiarba la foc mic pana scade sosul.Catre sfarsitul prepararii se adauga si usturoiul pisat.La servire se pune patrunjel tocat.Se serveste cu mamaliguta si cu muraturi asortate.

                                                      Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

nadina73 1

18.04.2010, 16:51

super ce bine arata

roxyroxy 1

19.04.2010, 10:53

arata superrrrrrrrrr

consuelamocanu2000 1

11.12.2010, 12:03

super bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!