Oua cu mici si cartofi

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 28 Oct 2010 | 5333 vizualizari

 

Sotul meu mai calca din cand in cand in bucatarie. De fapt,calca el destul de des,dar cand ii e foame gateste cu ce apuca. De obicei,scoate carne de la congelator pe care ar vrea sa o manance pe loc.
Asa ca se descurca cu ce poate. Asta este reteta lui si ma rugat chiar el sa o postez. E chiar mandru cand gateste ceva si ma striga sa aduc aparatul de fotografiat. Pe cat de ciudat suna,sa stii ca e destul de gustoasa.
Cantitatile pot sa difere,faceti-le dupa gustul vostru. Nu mai tin minte daca a adaugat ceapa sau nu. Micii erau la frigider din ziua precedenta.

 

INGREDIENTE

  • 1 cartof mare,taiat cuburi
  • 1-2 mici gata facuti,taiati rondele
  • 2-3 oua
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua cu mici si cartofi:

Se prajesc cartofii in ulei,cand s-au rumenit se adauga rondelele de mici. Se sparg ouale in tigaie si se amesteca. Se adauga sare si piper. Se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua cu mici si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Mitinita 1

30.10.2010, 11:00

al meu sot e asa de fericit ca reteta lui are succes!

alinutza1983 1

30.10.2010, 11:54

...foarte bun! lasa-l mai des cu frigiderul gol

Pasiune pentru bucatarie 1

30.10.2010, 19:58

vreau si eu,mai ales ca e cu mici

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Galuste de cartofi umplute cu carnati