Oua de prepelita murate

de Sim0na in Conserve, 12 Dec 2015 | 898 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 19 oua prepelita
  • 150 ml otet alb
  • 150 ml apa
  • 1 lingurita rasa boabe de mustar
  • 1 lingurita rasa piper boabe
  • 1 foaie dafin
  • 2 catei usturoi
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua de prepelita murate:

Ouale de prepelita le-am pus la fiert pentru cca 3 minute de la primul clocot. Am oprit focul si am lasat ouale in apa. Cand s-au racit putin, le-am curata de coaja.


Intr-o craticioara am pus otetul, apa, mustarul si piperul. La primul clocot am adaugat frunza de dafin si cateii de usturoi pisati cu lama cutitului. Am oprit focul si am lasat amestecul sa se racoreasca putin.


Intr-un borcan am pus ouale curatate de coaja si am turnat zeama si cateva boabe de mustar si piper. Am acoperit cu capac si am lasat borcanul sa se raceasca la temperatura camerei, apoi l-am dat la frigider pentru 7 zile.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua de prepelita murate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Bunica 1

12.12.2015, 20:54

Camelya 1

12.12.2015, 21:36

Nici eu nu am auzit . Cred ca sunt bune!

diaconta 1

12.12.2015, 21:50

sunt curioasa ce gust au

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pasta paprika