Oua imbracate in bacon cu sos

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 28 Feb 2015 | 3206 vizualizari

 

Un aperitiv bun si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 felii de bacon
  • 6 scobitori
  • Ptr sos:
  • 50 gr de unt
  • 2 lg de faina
  • 150 gr de smantana
  • 150 gr de lapte
  • patrunjel uscat sau verde
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua imbracate in bacon cu sos:

Fierbem ouale tari in apa cu putina sare. Cand sunt gata fierte le scoatem si le lasam sa se raceasca apoi le curatam de coaja."Imbracam" fiecare ou intr-o felie de bacon si prindem cu o scobitoare .Asezam ouale intr-o tava si d-am la cuptor la foc potrivit .Tinem pana cand se rumeneste baconul apoi scoatem din cuptor.

Separat preparam sosul ,intr-o tigaie topim untul,adaugam faina si amestecam,smantana si laptele. Saram si piperam dupa gust. Presaram patrunjel verde sau uscat.

Ouale imbracate le servim cu sosul cald si garnitura de cartofi.

Pofta buna.

 

            

TIPS-URI

1

putem face ce sos dorim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua imbracate in bacon cu sos" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Saratele