Oua la cuptor

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 10 Iul 2014 | 2418 vizualizari

 

Saptemana trecuta am vazut la Sydi pe FB postata o reteta video in limba rusahttps://www.facebook.com/photo.php?v=563797976994181&set=vb.63301101347&type=2&theater.N-am prea inteles eu ce scrie acolo,dar m-am ghidat dupa simtul vazului;)Ce-a iesit?Un preparat foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • 2 felii bacon
  • 2 oua
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua la cuptor:

Feliile de bacon se prajesc in tigaia Dry Cooker pe fiecare parte pana se rumenesc usor.


Se scot pe farfurie.


Ia ouale si separa galbenusurile de albusuri.


Albusurile se mixeaza spuma tare(pana stau pe teluri).


Se impart in doua.


In tigaia in care am prajit baconul punem cele doua parti din albusurile mixate,facand in mijloc putin loc cu lingura in care se pune cate un galbenus.


Saram si piperam dupa gust.


Tigaia se da la cuptorul incins pentru 7-8 minute.


In farfurie se pun ouale,baconul prajit si se serveste cu legume ,dupa preferinta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

anca_rm 1

11.07.2014, 09:15

ce faine sunt

dantes 1

11.07.2014, 09:18

Foarte bune!

JulyCris 1

11.07.2014, 10:55

Le-am vazut pe FB! Minunate,buni!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Spanac cu oua si mozzarella, la cuptor