Oua prajite in stil turcesc cu sos de iaurt si unt picant

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 27 Apr 2016 | 690 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru sosul de iaurt:
  • 3 linguri iaurt degresat
  • cateva frunze de patrunjel tocate
  • cateva frunze de marar tocate
  • 1/2 catel de usturoi pisat
  • sare/piper
  • Pentru untul picant:
  • 2 linguri unt
  • 1/2 lingurtia fulgi chili
  • 1/2 lignrutita paprika afumata
  • 1 lingurita ulei de cocos sau de masline
  • Pentru servit:
  • mix frunze de salata si flori comestibile
  • legume si fructe proaspete
  • 2 oua
  • 2 pita din faina integrala(reteta aici:http://www.bucataras.ro/retete/pita-din-faina-integrala-77354.html)
  • Frunze menta proaspata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua prajite in stil turcesc cu sos de iaurt si unt picant:

Se amesteca toate ingredientele pentru sosul de iaurt si se pastreaza la frigider pana in momentul serviirii.


Se incalzeste uleiul de masline/cocos si untul intr-o cratita mica si se amesteca cu fulgii de chili si paprika.


Se prajesc ouale in foarte putin ulei 2-3 minute.


Se ung pita cu sosul de iaurt, se aseaza cate un ou pe fiecare si se stropesc cu untul picant.


Se servesc cu salata, frunze de menta si legume/fructe proaspete.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua prajite in stil turcesc cu sos de iaurt si unt picant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

kytz 1

17.04.2017, 11:16

Un mic dejun perfect pentru mine!

noiinbucatarie 1

17.04.2017, 20:57

Xandrinne 1

18.04.2017, 09:18

Delicios!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Lipie umpluta cu mozzarela, kaizer si ceapa verde