Oua umplute

de Criss in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2011 | 2258 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -8 oua fierte tari
  • -200 g pate de pasare
  • -100 g unt
  • -1 galbenus de ou crud
  • -100 ml ulei
  • -1 lingurita mustar                                              
  • -200 ml smantana                                                
  • -sare dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Ouale se taie in doua. Galbenusurile se scot, se amesteca cu untul si cu pateul, pana rezulta o crema de pate cu care se umple ouale.

Pentru a arata mai bine, se poate pune crema intr-un posh si sprita in oua.

Dintr-un galbenus crud, o lingurita de mustar si 100 ml ulei se face o maioneza,  peste care se toarna smantana. Maioneza astfel obtinuta se toarna intr-un vas si peste maioneza se pun ouale. Se decoreaza dupa imaginatie.

Surprinzator, a mancat si baietelul meu. Am ramas traznita cand am vazut cum "baga" :), asta pentru ca e foarte mofturos si in afara de snitele din piept de pui cu piure sau cartofi prajiti si supa cu taietei, nu prea manca altceva. Dar acum a mancat si ciorba, si oua umplute, si pasta de ton incat nu mi-a venit sa cred.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Oua umplute-0
Oua umplute-1
Oua umplute-2
Oua umplute-3
Oua umplute-4

COMENTARII (26)

kamy

kamy 1

05.01.2011, 19:19

ce-mi plac si eu am facut dar nu am postat ...inca 5f

nadina73

nadina73 1

06.01.2011, 00:08

bune de tot

Criss

Criss 1

06.01.2011, 08:30

Multumesc Kamy, Nadina.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!