Oua umplute

de ccrisstiana in Aperitive / Garnituri, 11 Ian 2012 | 2461 vizualizari

 

A doua reteta...de data aceasta am incercat ouale umplute;)

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 150 gr pate vegetal(se poate pune si de carne)
  • 150 gr maioneza
  • 3 linguri smantana
  • 1/4 gogosar murat
  • sare
  • piper
  • boia dulce sau iute(dupa preferinta)
  • patrunjel pentru ornat
  • cateva bucatele de gogosar pentru ornat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Se pun la fiert ouale si se lasa aproximativ 15 minute.Se lasa sa se raceasca.Dupa ce s-au racit, se decojesc si se taie pe jumatate. Cu ajutorul unei lingurite se scoate galbenusul.


Umplutura se prepara astfel:se amesteca 75gr maioneza cu pateul pana se obtine o pasta.Se taie gogosarul marunt si se adauga in aceasta pasta,dupa care se adauga putina sare si se amesteca.In alt castron se pune smantana si se amesteca cu maioneza ramasa si putin piper.


Se ia o jumatate de ou si se umple cu cumpozitia din pateu.La fel se procedeaza cu toate jumatatile.La final se pune compozitia de smantana cu maioneza deasupra.Se orneaza cu piper,boia,patrunjel si bucatelele de gogosar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

ccrisstiana 1

12.01.2012, 14:36

ma bucur ca va place

Ina 1

14.01.2012, 19:58

bun venit!
Iau si eu un ou
Catelul e sorecar? Semana cu Bobitza al meu

ccrisstiana 1

14.01.2012, 20:07

multumesc,te poftesc sa iei cu cea mai mare placere
nu am nicio idee,am luat imaginea de pe net

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata Mimoza
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Linzer cu mere

ieri la 20:45

Supa rece de Roșii  - Salmorejo (Andaluzia)

pe 22.09 la 22:00

Midii/Scoici cu ciuperci si smantana

pe 22.09 la 21:52

RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu rosii