Oua vopsite

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2012 | 4337 vizualizari

 

Hristos a inviat!

 

INGREDIENTE

  • oua
  • coji de ceapa
  • sare
  • vopsea din comert pentru oua
  • otet
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua vopsite:

Ouale se degreseaza cu detergent si se clatesc bine cu apa.

Ouale care le facem cu coji de ceapa se imbraca in ciorap, se pun pe ele frunze de patrunjel sau altfel de frunze care va par frumoase(papadie,marar,etc.)

Intr-un vas se pune apa,frunzele de ceapa(mai multe de ceapa galbena),sare si ouale.Se lasa de cand incepe sa fiarba cca.10 minute.Cand sunt fierte se scot cu o lingura,se clatesc cu apa rece si se dau cu ulei pentru luciu.

Ouale vopsite cu vopsea din comert se pregatesc conform instructiunilor de pe ambalaj.

Va doresc Paste fericit!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua vopsite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

MIUTA 1

16.04.2012, 00:37

Multumesc frumos!
Paste fericit va doresc si voua!

bucatarimcudiana 1

17.04.2012, 11:06

frumoase

mihaelar63 1

14.05.2012, 11:55

Place cu fluturas

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Oua rosii