Oua vopsite

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2012 | 2291 vizualizari

 

Hristos a inviat!

 

INGREDIENTE

  • oua
  • coji de ceapa
  • sare
  • vopsea din comert pentru oua
  • otet
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua vopsite:

Ouale se degreseaza cu detergent si se clatesc bine cu apa.


Ouale care le facem cu coji de ceapa se imbraca in ciorap, se pun pe ele frunze de patrunjel sau altfel de frunze care va par frumoase(papadie,marar,etc.)


Intr-un vas se pune apa,frunzele de ceapa(mai multe de ceapa galbena),sare si ouale.Se lasa de cand incepe sa fiarba cca.10 minute.Cand sunt fierte se scot cu o lingura,se clatesc cu apa rece si se dau cu ulei pentru luciu.


Ouale vopsite cu vopsea din comert se pregatesc conform instructiunilor de pe ambalaj.


Va doresc Paste fericit!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua vopsite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

MIUTA 1

16.04.2012, 00:37

Multumesc frumos!
Paste fericit va doresc si voua!

bucatarimcudiana 1

17.04.2012, 11:06

frumoase

mihaelar63 1

14.05.2012, 11:55

Place cu fluturas

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Decoratiuni pentru masa pascala