Oua vopsite

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2012 | 2089 vizualizari

 

Hristos a inviat!

 

INGREDIENTE

  • oua
  • coji de ceapa
  • sare
  • vopsea din comert pentru oua
  • otet
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua vopsite:

Ouale se degreseaza cu detergent si se clatesc bine cu apa.

Ouale care le facem cu coji de ceapa se imbraca in ciorap, se pun pe ele frunze de patrunjel sau altfel de frunze care va par frumoase(papadie,marar,etc.)

Intr-un vas se pune apa,frunzele de ceapa(mai multe de ceapa galbena),sare si ouale.Se lasa de cand incepe sa fiarba cca.10 minute.Cand sunt fierte se scot cu o lingura,se clatesc cu apa rece si se dau cu ulei pentru luciu.

Ouale vopsite cu vopsea din comert se pregatesc conform instructiunilor de pe ambalaj.

Va doresc Paste fericit!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua vopsite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

MIUTA 1

16.04.2012, 00:37

Multumesc frumos!
Paste fericit va doresc si voua!

bucatarimcudiana 1

17.04.2012, 11:06

frumoase

mihaelar63 1

14.05.2012, 11:55

Place cu fluturas

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!