Pachetele cu spanac si ciupercute

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2010 | 2092 vizualizari

 

adaptare dupa o reteta din cartea " minuturi " primita de la bucataras.

 

INGREDIENTE

  • 2 buchetele spanac
  • cateva ciupercute
  • o ceapa verde
  • cascaval ras
  • foi de placinta bella
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele cu spanac si ciupercute:

calim ceapa, ciupercutele si spanacul cateva minute, dupa care condimentam cu sare si piper dupa gust si luam de pe foc.


intre timp incalzim cuptorul .


apoi intindem o foaie pe suprafata de lucru si o ungem cu unt topit sau putin ulei, adaugaam alta foaie peste cea unsa si o ungem si pe aceasta cu si mai mult unt/ulei. repetati procedeul, pt a obtine 3 straturi duble, fiecare format din 2 foi.


taiem patrate si punem o lingurita de umplutura in centrul fiecarui patrat, si cascaval ras, apoi strangem colturile patratului peste umplutura, si cu grija il strangem deasupra umpluturii pt a-l inchide.


punem pachetelele in tava unsa cu unt/ulei si le dam la cuptor pt cca 15 min, sau pana devin crocante si rumene.

 

TIPS-URI

1

reteta sete cu spanac si branza feta

2

se foloseste aluat frantuzesc, insa am adaptat-o cu ce am avut si pot sp k au iesit delicioase

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu spanac si ciupercute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

nadina73 1

16.04.2010, 10:17

simplu si gustor super,am pormis ca azi dau numai 5 asa ca promisiune e promisiune

nadina73 1

16.04.2010, 10:18

nu e vina mea eu pe 5 am pus ,dar nu e prima data am mai patit

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Tocanita din 3 feluri de ciuperci