Pachetele de vinete

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 8 Iun 2010 | 2753 vizualizari

 

in sfarsit am gatit si eu vinete azi ca de cand mi-ati tot facut pofta! am facut 2 feluri, ambele imi plac mult.Aici va prezint niste vinete picante pane, o nebunie.M-am lins pe degete la propriu.Daca va place cum suna reteta mea puteti sa incercati, e foarte simplu.

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata potrivita
  • 4 felii de cascaval
  • 4 felii de sunculita Caroli
  • 2 oua
  • 4 linguri de faina rase
  • 1 lingurita pasta de tomate
  • sare, piper
  • 6 saratele cu ardei iute
  • pt.decor:1 lingurita maioneza, cateva rondele de ardei rosu si verde, patrunjel verde si cateva boabe de porumb dulce din conserva.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele de vinete:

Am curatat vanata de coaja si am taiat pe lung 4 felii.Le-am calit putin in tigaia Doubleta unse putin cu ulei si date cu un praf de sare si de piper negru ca se inmoaie sa le putem plia usor.Apoi le-am scos si le-am umplut la mijloc cu o felie de sunculita si una de cascaval suprapuse exact ca la Cordon Blue.Am pliat felia de vanata peste sunca si cascaval.


Am batut cele 2 oua bine cu faina si lingurita de pasta de tomate.Am dat pachetelele de vinete umplute prin acest amestec si apoi printr-un pesmet obtinut prin zdrobirea cu ciocanul de snitele a saratelelor picante cu ardei iute.Le-am prins cu o scobitoare si le-am pus la prajit in ulei incins si apoi le-am scurs bine cand s-au rumenit.


Servim pe o farfurie presarata cu putina verdeata -eu am pus patrunjel , si am picat din loc in loc putina maioneza rece peste care am presarat rondelute de ardei kapia rosu, boabe de porumb dulce si patrunjel verde.


A iesit tare gustos si nu e greu de facut.

 

TIPS-URI

1

daca nu va place picant puteti folosi pur si simplu pesmet obisnuit in loc de saratele cu ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele de vinete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

epurasha2bb 1

10.06.2010, 20:20

multumesc fetelor!

silvi0ara 1

18.07.2010, 16:38

epurasha2bb 1

05.07.2013, 19:13

bune si astea !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata Mimoza
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Linzer cu mere

ieri la 20:45

Supa rece de Roșii  - Salmorejo (Andaluzia)

pe 22.09 la 22:00

Midii/Scoici cu ciuperci si smantana

pe 22.09 la 21:52

RETETA RECOMANDATA
Garnitura de artofi evantai