Paella cu pui

de Dya Daniela Andrei in Pui, 6 Mai 2011 | 10078 vizualizari

 

Paella, o reteta ce atrage prin culoare, diversitate si savoare

 

INGREDIENTE

  • 50 ml ulei masline,
  • 250 gr orez cu bob lung,
  • 1 1/2 l supa de pui (un cub concentrat),
  • 600 gr carne pui - eu am folosit 8 copanele mici,
  • un ardei gras rosu,
  • 100 gr fasole  neagra,
  • 100 gr fasole verde,
  • 100 gr mazare proaspata,
  • 2 rosii mari coapte bine,
  • 2 cepe potrivite,
  • 2 catei usturoi,
  • 1 lingurita rasa boia dulce,
  • 1 lingurita de curry,
  • rozmarin,
  • sofran,
  • piper,
  • un praf de  sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paella cu pui:

Punem uleiul la incins, adaugam copanelele si le lasam sa se rumeneasca usor. Curatam ardeiul si rosiile de seminte, si, impreuna cu ceapa, le taiem cuburi, pe care le vom pune apoi peste carne, la rumenit. Adaugam boabele de mazare si de fasole, si condimentele - boia, curry, sofran, rozmarin, piper, sare. Marim intensitatea focului pentru 20 de minute.


Adaugam supa de pui (realizata din cubul concentrat) si orezul, in ploaie, uniformizam si lasam la foc potrivit - fara a amesteca ingredientele! - pana se absoarbe supa, iar boabele de orez se rasfira.


Se serveste calda!


Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paella cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (47)

rivka 1

19.05.2011, 17:41

toate retetele tale imi plac , asta o pun la favorite!

Andreea_Mario 1

20.09.2012, 18:39

din ce zone e paellla acesta

Dya Daniela Andrei 1

20.09.2012, 20:22

Este o reteta ale carei ingrediente le-am gasit pe net. Nu iti pot spune carei zone apartine. E singura data cand am facut-o, pentru un concurs. Din cate imi amintesc se face cu carne de iepure, fructe de mare sau pui. Eu am ales ultima varianta.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui la rotisor