Paine

de ionela84 in Piine, 2 Feb 2014 | 1245 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg faina
  • 4 cuburi drojdie
  • 2 lgt sare
  • 1 lgt zahar
  • 1 litru apa
  • 100 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine:

Dizolvam drojdia cu sarea,zaharul si uleiul in 200 ml apa calduta


Cernem faina intr-un vas incapator sii facem o gaura in mijloc


Adaugam drojdia restul de apa incetul cu incetul si framantam pana obtinem un aluat elastic


Lasam la crescut pana isi dubleaza volumul apoi il punem pe masa infainata,luam o bucata din aluat o intindem putin apoi o strangem sub forma unui melc si o punem in tava ,asezam bilele de alaut una langa alta pana obtinem o floare ,lasam 20 min la crescut apoi dam la cuptor pana se rumeneste

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

gabrielagabi 1

05.02.2014, 20:39

ionela84 1

05.02.2014, 22:48

gaby_gabytza 1

15.03.2014, 07:43

faina

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paine de casa