Paine

de ionela84 in Piine, 2 Feb 2014 | 1876 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg faina
  • 4 cuburi drojdie
  • 2 lgt sare
  • 1 lgt zahar
  • 1 litru apa
  • 100 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine:

Dizolvam drojdia cu sarea,zaharul si uleiul in 200 ml apa calduta


Cernem faina intr-un vas incapator sii facem o gaura in mijloc


Adaugam drojdia restul de apa incetul cu incetul si framantam pana obtinem un aluat elastic


Lasam la crescut pana isi dubleaza volumul apoi il punem pe masa infainata,luam o bucata din aluat o intindem putin apoi o strangem sub forma unui melc si o punem in tava ,asezam bilele de alaut una langa alta pana obtinem o floare ,lasam 20 min la crescut apoi dam la cuptor pana se rumeneste

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

gabrielagabi 1

05.02.2014, 20:39

ionela84 1

05.02.2014, 22:48

gaby_gabytza 1

15.03.2014, 07:43

faina

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7809 puncte

RODIMUR

6345 puncte

Rocsi

6072 puncte

mirela0911

4809 puncte

Catalina L

4322 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de miel
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paine cu aluat oparit