Paine cu ceapa si patrunjel

de Pasiune pentru bucatarie in Piine, 18 Ian 2011 | 3111 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g faina
  • 230-250 ml apa calduta
  • 10 g drojdie uscata
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 1 ceapa medie
  • patrunjel verde/uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu ceapa si patrunjel:

Intr-un castron incapator se pune 250 g faina,sarea,zaharul si drojdia;se amesteca bine.In castron se adauga treptat apa calduta si uleiul amestecand incontinuu.Dupa ce am incorporat toata apa adauga treptat restul de faina.Framantam 10 minute.Lasam la dospit,intr-un loc calduros pana isi dubleaza volumul.

Aluatul se rastoarna pe o planseta infainata si se framanta incorporand ceapa tocata marunt si patrunjelul.Aluatului i se da forma rotunda si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt;se lasa la dospit aproximativ 1 ora.

Tava se introduce in cuptorul preincalzit pentru aproximativ 45 minute,la foc mediu-mic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu ceapa si patrunjel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paine neagra