Paine cu iaurt si cartofi

de daniastefania in Piine, 20 Sep 2015 | 585 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 25 gr drojdie proaspata
  • 200 ml iaurt
  • 50 gr piure de cartofi
  • 50 ml apa calduta
  • 2 linguri ulei
  • 2 lingurite sare
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu iaurt si cartofi:

Dizolvam drojdia in apa calduta. Adaugam restul ingredientelor si framantam aluatul 10 minute. Punem aluatul intr-un vas, il acoperim cu un prosop de bucatarie si lasam sa dospeasca pana isi dubleaza volumul. Apoi framantam iar aluatul 1 minut si il asezam intr-o tava mare de chec, unsa cu ulei. Lasam sa dospeasca 20 minute. Dam apoi tava la cuptorul preincalzit la 180 grade C pana se rumeneste frumos. Scoatem din cuptor si stropim painea deasupra cu 1 lingura de apa rece. Lasam sa se raceasca si putem servi. E foarte pufoasa! Pofta tuturor!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu iaurt si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

21.09.2015, 20:06

Imi placeeee

MotanLaOale 1

21.09.2015, 22:56

Gherca Daniela 1

22.09.2015, 13:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Colaci impletiti