Paine cu usturoi

de adry88 in Piine, 1 Mar 2013 | 1718 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 2 oua
  • 1 lingurita miere
  • 1 lingura sare
  • 3 catei usturoi
  • 1 plic drojdie uscata
  • 100 g unt
  • 200 ml lapte
  • mac si susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu usturoi:

Amestecam drojdia cu putin lapte caldut si lasam deoparte 5 minute


Faina o amestecam cu sarea, facem o gura in mijloc, adaugam ouale batute, usturoiul pisat si drojdia, untul moale si incepem sa framantam adaugand treptat laptele caldut. Framantam pana rezulta un aluat care nu se va lipi de maini, acoperim si lasam intr-un loc calduros cca 1 ora,


Dupa ce a crescut, framantam coca putin, dupa care am impartit in 2 bucati egale si le-am impletit,


Asezam in tava tapetata cu hartie de copt, acoperim si mai lasam la dospit 15 minute


Ungem cu galbenus de ou desfacut cu lapte si deasupra preseram mac si susan


Dam tava la cuptor pana se rumeneste frumos

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

_Alina_ 1

02.03.2013, 09:18

adry88 1

02.03.2013, 17:48

Lau 1

02.03.2013, 18:42

gustoasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pâine cu brânză şi usturoi