Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Mie painea de casa imi place cel mai mult, in special calda.
Dizolvam drojdia in apa calduta, nu fiarta. Punem faina intr-un bol, adaugam drojdia dizolvata, sare si framantam un aluat moale, dar nelipicios. Daca este nevoie mai adaugati un praf de faina. Lasam aluatul la dospit 30-40 de minute, in loc calduros, apoi ii dam ce forma dorim si o punem in tava tapetata cu hartie de copt.
O mai lasam la dospit inca 15 minute, apoi o ungem cu ou batut, presaram seminte de susan sau de mac si o dam la cuptorul preincalzit pentru 25-30 de minute sau pana cand este coapta. O invelim cu un prosop si o lasam sa se raceasca.
Pofta buna!
1
Daca doriti sa ii ramana coaja crocanta nu o inveliti cu prosop dupa ce o scoateti din cupor.
2
Puteti sa adaugati deasupra si alte seminte.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult