Paine foarte pufoasa cu ulei de masline si iaurt

de alinutzika in Piine, 2 Aug 2011 | 4546 vizualizari

 

Este cea mai buna paine pe care am facut-o pana acum si credeti-ma, am incercat multe retete. A crescut incat nu a mai incaput in masina de paine....:)))

 

INGREDIENTE

  • 250 ml apa calduta
  • 1 lingura ulei de floarea soarelui
  • 2 linguri ulei de masline
  • 50 ml lapte caldut
  • 3 linguri iaurt (eu am pus de casa)
  • drojdie-25 g (proaspata am pus eu)
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita zahar
  • 600 g faina alba
  • 1 lingura tarate grau
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine foarte pufoasa cu ulei de masline si iaurt:

Am pus toate ingredientele in ordinea scrisa in masina de paine, am setat programul de baza, greutate de 1000g si rumenire maxima si am pornit aparatul.


Daca nu aveti masina de facut paine, veti framanta cu mana aluatul si-l veti lasa la dospit pana isi dubleaza volumul, apoi il veti coace in cuptor, la foc mediu, aproximativ o ora.


Cand a fost aproape gata, am uns-o cu galbenus de ou, cu grija, ca sa nu se lase painea si am presarat susan.


Delicioasa!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine foarte pufoasa cu ulei de masline si iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

03.08.2011, 08:01

buna buna

Rocsi 1

03.08.2011, 10:57

ce bine mai arataaaa

adry88 1

03.08.2011, 17:17

place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7809 puncte

RODIMUR

6345 puncte

Rocsi

6072 puncte

mirela0911

4809 puncte

Catalina L

4322 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de miel
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

RETETA RECOMANDATA
Paine integrala cu secara si chimen