Paine frantuzeasca

de Ina in Piine, 20 Mar 2012 | 2207 vizualizari

 

Reteta pentru masina de paine

 

INGREDIENTE

  • 300 ml apa
  • 1,5 lingurite cu sare
  • 0,5 linguri cu zahar
  • 520 g faina alba
  • 1 lingurite cu drojdie uscata
  • 100 g kaizer
  • 100 g masline ( negre si verzi)
  • o ceapa
  • 2-3 catei de usturoi
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine frantuzeasca:

In masina de facut paine se adauga apa, sarea, zaharul, faina si drojdia. Se alege meniul de paine alba si se actioneaza butonul de pornire. Dupa cca 20 minute de framantare se adauga kaizerul, maslinele, ceapa si usturoiul, toate tocate marunt. La terminarea programului vom avea o painica cu un gust deosebit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine frantuzeasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

MIUTA 1

21.03.2012, 12:37

Super paine asa as manca si eu in fiecare zi

mitrofangabi 1

21.03.2012, 15:48

intrebare ;daca intrerupi programul de coacere ca sa adaugi ingredientele mai creste painea?

Ina 1

21.03.2012, 19:59

Masina de paine emite un semnal la cca 20 minute de la pornire, pe fiecare program in parte. Atunci este momentul pentru adaugarea maslinelor, kaizerului, a legumelor sau semintelor. Nu se intrerupe programul, doar se deschide capacul pentru adaugarea ingredientelor. Si painea va creste foarte bine, pentru ca momentul deschiderii capacului este inainte de dospire, aluatul este rece inca.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu ciocolata alba
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!