Paine impletita de casa

de asubana in Piine, 22 Mar 2011 | 2930 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru -1 kg. de paine 
  • 3 pliculete de drojdie uscata sau 45g drojdie proaspata, 
  • 750g faina alba la temperatura camerii
  • 1 lingurita de zahar, 
  • 2 lingurite de sare si putin ulei de masline.
  • 350 ml apa calduta, 
  • Mac optionat (pentru decor sau susan cum doriti)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine impletita de casa:

Amestec drojdia cu apa si zaharul, dupa care o torn in vasul cu faina,sarea si restul de apa.Le amestec putin si las pret de 20 de minute sa crasca.Iarasi o mai framant 20 de minute. Il framant intr-o singura directie ca la cozonac.


Se da o forma la paine,eu am facut 2 modele.Am folosit o tava de cuptor intinsa si am pus hartie pergament. Am presarat mac pentru decor si am lasat-o la dospit in tava 20 de minute.


Am bagat panitele la cuptorul normal. Am facut proba cu scobitoarea pentru a verifica daca este bine facuta pana la talpa..... Si gata.


Temperatura la cuptor sa fie cam 220 C -230C foate bine incins.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine impletita de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

adry88 1

26.05.2011, 11:55

arata bn

gaby_gabytza 1

15.09.2011, 21:03

foarte reusita

mihaelar63 1

24.11.2011, 14:46

Grozav arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Paine impletita de casa