Paine in vas de yena

de Bucataras Medi in Piine, 14 Sep 2010 | 3079 vizualizari

 

O reteta foarte simpla .

 

INGREDIENTE

  • 350 g faina alba
  • 175 ml apa
  • 20 ml ulei de masline
  • un pachet drojdie uscata
  • seminte de susan
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine in vas de yena:

Coca pentru paine am framantat-o la masina de paine.Cand programul s-a terminat scoatem coca , o mai framantam noi putin si o asezam pe capacul unui vas de yena uns cu putin ulei si tapetat cu faina.Facem cateva crestaturi , presaram seminte de susan si putina faina si lasam la crescut acoperind cu un prosop de bucatarie.Dam apoi la cuptor si lasam pana se coace si rumeneste bine.Scoatem si infasuram painea intr-un prosop pana se raceste.Are un miez si o coaja foarte buna.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine in vas de yena" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Bucataras Medi 1

14.09.2010, 22:43

vai ce zapacite mai santeti ....Gaby este......pup,nadina.............

jolygina 1

09.10.2010, 21:59

foarte buna

Bucataras Medi 1

10.10.2010, 22:04

pup gina.............

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo

de Adele 5

ieri la 23:39

Briose cu frisca si ciocolata

de GeorgiG 5

ieri la 22:35

Piure in trei culori

de Camelya 4

ieri la 20:39

Cozonac fara framantare

ieri la 20:10

RETETA RECOMANDATA
Crutoane aromate