Paine mediteraneana

de Sidy in Piine, 17 Mai 2012 | 2271 vizualizari

 

Oare este cineva care poate rezista miresmei de paine calda, proaspat scoasa din cuptor ?
Ce poate fi mai placut decat mirosul imbietor al unui colt de paine proaspat rupt si painea aburinda....cu arome mediteraneene ?
Miresmele acestea imbatatoare le-am gasit in retetele de chifle mediteraneene ale lui RuxyRux . Multumesc mult pentru idee, Ruxy !

 

INGREDIENTE

  • 300 ml apa calduta
  • 2 lingurite sare
  • 4 linguri ulei de masline
  • 500 g faina alba( macinata de noi la moara)
  • 140 g faina neagra( de la Plafar)
  • 7 g drojdie uscata
  • 2 lingurite zahar
  • oregano
  • seminte de in
  • chimion
  • rozmarin
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine mediteraneana:

Introducem in masina de paine toate ingredientele in ordinea in care le-am scris , mai putin semintele si aromele mediteraneene.


Programam masina pe Aluat(DOUGH) si o lasam sa-si faca programul .


In momentul cand se aud semnalele acustice, adaugam mirodeniile si lasam masina sa-si faca programul mai departe .


Peste catva timp puteti sa scoateti aluatul din masina, dupa ce e framantat si dospit si sa-l puneti la copt in cuptor, dandu-i o farma rotunda ,sau puteti sa-l lasati in masina sa se coaca in forma masinii.


In curand veti simti minunata mireasma a painii proaspat coapte....


Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine mediteraneana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

RuxyRux 1

17.05.2012, 19:40

Cu drag Sidy sunt convinsa ca e minunata!

MIUTA 1

18.05.2012, 12:57

Foarte buna

Sim0na 1

18.05.2012, 22:33

O frumusete de painica ai facut!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paine mediteraneana la tava