Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Se incalzeste tot laptele. In 100 de ml lapte caldut dizolvam drojdia in care adaugam si lingurita de zahar si lasam 5 minute la dospit.
Punem faina intr-un bol peste care adaugam maiaua (drojdia dizolvata) si restul ingredientelor, in afara de 1 ou pe care il lasam deoparte pt uns painea.
Dupa ce am terminat de framantat lasam aluatul la crescut aprox. 1 h.
Dupa ce aluatul a crescut il impartim in 7 bilute egale si inca una mai mare pe care o vom pune in mijloc.
Tapetam o tava cu hartie de copt in care punem aluatul in forma de floricica si il mai lasam sa creasca aprox 20 de min.
Dupa ce a crescut, batem oul ramas si ungem painea.
Dam la cuptor pt aprox. 40 de min la foc potrivit.
Inainte cu 10 min de a fi gata...scoatem painea din cuptor mai ungem o data cu ou si o punem inapoi ...de data aceasta la foc mai mare.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult