Paine pufoasa

de nadina73 in Piine, 22 Feb 2010 | 4894 vizualizari

 

Este o paine minunata, merita sa o incercati.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 480 ml apa
  • 70ml ulei de masline
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar brun
  • 30 g drojdie proaspata
  • Pentru uns painea:
  • 1 lingura miere amestecata cu 2 linguri apa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine pufoasa:

Se incalzeste putin apa si apoi se pune zaharul si drojdia, dupa care se pun toate ingredientele in masina de paine si se lasa la framantat si dospit, aproximativ 1 ora.Se scoate aluatul si se modeleaza. Se mai lasa la crescut in tava unsa cu ulei, 15 minute. Se coace la 180 de grade, timp de 30 de minute.


Este o paine minunata, am sa pun niste poze.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine pufoasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

nadina73 1

23.02.2010, 00:02

multumesc mult pentru mesaje santeti niste dulci toate ,ma bucur ca am intrat in acest club minunat cu voi

mariac 1

04.04.2010, 20:05

foarte frumoasa

danis 1

06.04.2010, 21:43

ce bine arata si ce pufoasa e

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo

de Adele 5

ieri la 23:39

Briose cu frisca si ciocolata

de GeorgiG 5

ieri la 22:35

Piure in trei culori

de Camelya 4

ieri la 20:39

Cozonac fara framantare

ieri la 20:10

RETETA RECOMANDATA
Desert tort de ciocolata si capsuni