Paine pufoasa

de nadina73 in Piine, 22 Feb 2010 | 4788 vizualizari

 

Este o paine minunata, merita sa o incercati.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 480 ml apa
  • 70ml ulei de masline
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar brun
  • 30 g drojdie proaspata
  • Pentru uns painea:
  • 1 lingura miere amestecata cu 2 linguri apa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine pufoasa:

Se incalzeste putin apa si apoi se pune zaharul si drojdia, dupa care se pun toate ingredientele in masina de paine si se lasa la framantat si dospit, aproximativ 1 ora.Se scoate aluatul si se modeleaza. Se mai lasa la crescut in tava unsa cu ulei, 15 minute. Se coace la 180 de grade, timp de 30 de minute.

Este o paine minunata, am sa pun niste poze.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine pufoasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Paine pufoasa-0
Paine pufoasa-1
Paine pufoasa-2
Paine pufoasa-3
Paine pufoasa-4
Paine pufoasa-5
Paine pufoasa-6
Paine pufoasa-7

COMENTARII (10)

nadina73

nadina73 1

23.02.2010, 00:02

multumesc mult pentru mesaje santeti niste dulci toate ,ma bucur ca am intrat in acest club minunat cu voi

mariac

mariac 1

04.04.2010, 20:05

foarte frumoasa

danis

danis 1

06.04.2010, 21:43

ce bine arata si ce pufoasa e

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!