Paine semi-integrala

de Doralinda in Piine, 5 Feb 2013 | 1524 vizualizari

 

Ce e mai frumos ca mirosul de paine coapta?!

 

INGREDIENTE

  • Ptr o paine de 750 gr:
  • 300 ml apa calduta
  • o lingura de ulei masline
  • o lingurita sare
  • 1 lingura zahar brun
  • 1 lingura si jumate lapte praf
  • 180 gr faina ptr paine de casa
  • 340 gr faina integrala
  • 1 lingurita plina drojdie uscata
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine semi-integrala:

Ptr framantare si crestere eu am folosit masina de facut paine, deci am pus intai lichidele, apoi sarea, urmatoarele ingrediente. Am pus programul de framantare care dureaza cca 1 ora si 30 min (masina moulinex, programul 13).


Cand a fost gata, am scos aluatul si am mai framantat inca odata pe o masa presarata cu faina, apoi am facut forma dorita si am pus in tava, lasand inca cca 30 min ptr a creste din nou, acoperit cu un servet din panza. Inainte de a pune la cuptor, am presarat putina faina peste aluat.


Incalzim cuptorul la 170C avand in interior un vas cu apa (ajuta la cresterea frumoasa a painii) si lasam paine ptr cca 45 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine semi-integrala" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

RuxyRux 1

06.02.2013, 17:39

O painica perfecta pentru gustul meu!

Doralinda 1

06.02.2013, 20:15

Ruxy, multumesc frumos!

Doralinda 1

06.02.2013, 20:16

Anna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Paine integrala