Painici cu usturoi de post

de Georgiana78 in Piine, 12 Mar 2012 | 1875 vizualizari

 

by Miremirc.......ador usturoiul....eee, cand se poate manca, sa nu mirosim prin lume sa se faca gol in jurul nostru.......hihihi!

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • - 700g faina
  • - 440 ml apa calduta
  • - 1 plic drojdie uscata
  • - 1 lingurita sare    
  • Umplutura:
  • - 140 g margarina(unt)
  • - 14 catei usturoi
  • - 1 lingurita ierburi de provence(eu nu am avut aceste ierburi si am improvizat,am pus busuioc, cimbru, oregano,putina boia)
  • - 1/2 lingurita sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Painici cu usturoi de post:

- am amestecat drojdia, faina, sarea si am adaugat treptat apa calduta si am framantat pana am obtinut un aluat care nu se mai lipeste de maini


- lasam la crescut 1 ora


- am pregatit umplutura, amestecand margarina la temperatura camerei cu usturoiul dat pe razatoarea fina, ierburile si sarea si impartim umplutura in 6 parti.


- dupa ce aluatul a crescut l-am impartit in 6 parti


- fiecare parte am intins-o intr-o foaie dreptunghiulara si am uns-o cu partea ei de umplutura.


- rulam aluatul pe lung, apoi il sectionam pana la jumatate cu un cutit si din nou rulam astfel incat sa obtinem un melc.


- procedam la fel cu toate partile de aluat si umplutura.


- asezam in tava tapetata cu hartie de copt si mai lasam sa creasca 30 min.


- le dam la cuptor pana sunt bine coapte si se rumenesc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Painici cu usturoi de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Georgiana78 1

09.04.2012, 22:30

Multumesc Oana!

Alexandra Elena 1

17.11.2012, 11:49

ce gustoase trebuie sa fie

Georgiana78 1

17.11.2012, 21:13

Daca iti place usturoiul ...sunt minunate...!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pâine cu brânză şi usturoi