Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
by Miremirc.......ador usturoiul....eee, cand se poate manca, sa nu mirosim prin lume sa se faca gol in jurul nostru.......hihihi!
- am amestecat drojdia, faina, sarea si am adaugat treptat apa calduta si am framantat pana am obtinut un aluat care nu se mai lipeste de maini
- lasam la crescut 1 ora
- am pregatit umplutura, amestecand margarina la temperatura camerei cu usturoiul dat pe razatoarea fina, ierburile si sarea si impartim umplutura in 6 parti.
- dupa ce aluatul a crescut l-am impartit in 6 parti
- fiecare parte am intins-o intr-o foaie dreptunghiulara si am uns-o cu partea ei de umplutura.
- rulam aluatul pe lung, apoi il sectionam pana la jumatate cu un cutit si din nou rulam astfel incat sa obtinem un melc.
- procedam la fel cu toate partile de aluat si umplutura.
- asezam in tava tapetata cu hartie de copt si mai lasam sa creasca 30 min.
- le dam la cuptor pana sunt bine coapte si se rumenesc.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult