Painici cu usturoi de post

de Georgiana78 in Piine, 12 Mar 2012 | 2117 vizualizari

 

by Miremirc.......ador usturoiul....eee, cand se poate manca, sa nu mirosim prin lume sa se faca gol in jurul nostru.......hihihi!

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • - 700g faina
  • - 440 ml apa calduta
  • - 1 plic drojdie uscata
  • - 1 lingurita sare    
  • Umplutura:
  • - 140 g margarina(unt)
  • - 14 catei usturoi
  • - 1 lingurita ierburi de provence(eu nu am avut aceste ierburi si am improvizat,am pus busuioc, cimbru, oregano,putina boia)
  • - 1/2 lingurita sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Painici cu usturoi de post:

- am amestecat drojdia, faina, sarea si am adaugat treptat apa calduta si am framantat pana am obtinut un aluat care nu se mai lipeste de maini


- lasam la crescut 1 ora


- am pregatit umplutura, amestecand margarina la temperatura camerei cu usturoiul dat pe razatoarea fina, ierburile si sarea si impartim umplutura in 6 parti.


- dupa ce aluatul a crescut l-am impartit in 6 parti


- fiecare parte am intins-o intr-o foaie dreptunghiulara si am uns-o cu partea ei de umplutura.


- rulam aluatul pe lung, apoi il sectionam pana la jumatate cu un cutit si din nou rulam astfel incat sa obtinem un melc.


- procedam la fel cu toate partile de aluat si umplutura.


- asezam in tava tapetata cu hartie de copt si mai lasam sa creasca 30 min.


- le dam la cuptor pana sunt bine coapte si se rumenesc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Painici cu usturoi de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Georgiana78 1

09.04.2012, 22:30

Multumesc Oana!

Alexandra Elena 1

17.11.2012, 11:49

ce gustoase trebuie sa fie

Georgiana78 1

17.11.2012, 21:13

Daca iti place usturoiul ...sunt minunate...!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu zmeura
  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

RETETA RECOMANDATA
Pâine cu brânză şi usturoi