Painici delicioase cu mustar,cascaval, ciuperci si verdeata

de rivka in Aperitive / Garnituri, 12 Sep 2009 | 4906 vizualizari

 

Niste painici calde, delicioase, fara carne, usoare, suculente si pline de gust.
In loc de pita pt shoarma se pot folosi chifle obisnuite incalzite putin pe grill si taiate in jumatate.

 

INGREDIENTE

  • 10 painici(pita) pentru shoarma incalzite pe grill sau chifle obisnuite
  • cca 10-11 ciuperci
  • 1 catel usturoi
  • 1 ceapa mica
  • 2 cartofi maricei fierti si raciti
  • piper
  • putin ulei de masline
  • verdeata(patrunjel)
  • mustar cu hrean
  • cascaval ras sau feliat subtire
  • pentru sos
  • 1 lingurita de maioneza
  • 1 catel mic de usturoi
  • un castravete mic sau un sfert de castravete dat pe razatoare si scurs putin de zeama
  • iaurt
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Painici delicioase cu mustar,cascaval, ciuperci si verdeata:

Se prepara un sos din catravetele dat pe razatoare si scurs putin de apa, o lingurita mica de maioneza, un catel de usturoi si iaurt.


Ceapa se taie in 2 si apoi rondele subtiri, catelul de usturoi se marunteste, se trag impreuna scurt intr-o tigaie cu putin ulei(de masline) apoi se adauga ciupercile curatate cu o pensula si taiate felii,piper, verdeata(patrunjelul) se amesteca si se lasa sa scada putin ciupercile.


In alta tigaie in cateva linguri de ulei de masline se rumenesc putin cartofii taiati cubulete(fierti inainte).


Se servesc painicile astfel: taiate in 2, unse cu mustar,putin cascaval, umplute cu cartof, cate o lingura mare de ciuperci si sosul preparat (din iaurt, usturoi si castravete) cat doriti.


Va asigur ca sunt delicioase si inlocuiesc de minune o masa copioasa cu carne.


Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Painici delicioase cu mustar,cascaval, ciuperci si verdeata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

Ligia Bxl 1

22.01.2015, 11:52

bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

5866 puncte

mirela0911

5420 puncte

Rocsi

5350 puncte

Ancutsa

3451 puncte

lucy2002

3062 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu ciocolată și cremă de vanilie

ieri la 12:44

Ostropel de pui ca la mama acasa

ieri la 10:34

Vitel in stil asiatic

ieri la 10:12

Ardei iuti  cu stafide - marinati in otet

pe 11.11 la 23:02

Foccacia cu faina graham

pe 11.11 la 22:27

RETETA RECOMANDATA
Brînză topită de casă