Painici integrale"Mic dejun"

de mimmi in Piine, 7 Apr 2011 | 2019 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g Faina integrala de grau,
  • 150-200 g iaurt,
  • 100 ml apa,
  • 1 lingurita otet,
  • 2 linguri ulei ,
  • 5 g drojdie uscata,
  • 1 linguita miere,
  • sare dupa gust,
  • seminte de in si floarea soarelui,
  • cateva masline,
  • 1 ou,
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Painici integrale"Mic dejun":

Dizolvam drojdia in 100 ml apa calduta si amestecam cu 1 lingurita miere. Lasam 10-15 minute.


Intre timp amestecam seminte de in cu iaurtul,otetul,uleiul si sare. Intr-un bol mai mare punem faina,drojdia amestecata,amestecul cu iaurt si framantam aluatul pana se dezlipeste de pe maini. Lasam aluatul la dospit cca 1 ora,pe urma impartim aluatul in 6 bucati. Fiecarei bucati de aluat ii dam forma unui arici(precum in imagine),in loc de ochisori punem masline,iar tepii ii facem cu ajutorul unei foarfece.Formam si piciorusele din putin aluat,ungem aricii cu ou batut si presaram deasupra seminte de in si floarea soarelui.


Mai lasam aricii in tava de copt,la dospit pentru cca 15 minute,dupa care ii dam la cuptor pentru 45 de minute(sau pana trec testul cu scobitoarea.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Painici integrale"Mic dejun"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

kamy 1

10.04.2011, 18:40

imi plac mult

mamaieelena 1

15.04.2011, 07:19

adry88 1

25.05.2011, 22:16

foarte frumusei

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paine simpla de casa