Pancakes cu banane

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 10 Mai 2010 | 8012 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -150 g faina
  • -250 ml lapte
  • -4 oua
  • -1 praf de copt
  • -5 linguri de zahar
  • -esenta de vanilie
  • Banane caramelizate:
  • -2 banane taiate felii
  • -3 linguri zahar brun
  • -2 linguri de unt
  • -scortisoara
  • -rom
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pancakes cu banane:

Ouale se separa,albusurile se bat spuma cu un praf de sare.Galbenusurile se amesteca cu zaharul,laptele,vanilia si banana facuta piure,se adauga apoi faina amestecata cu praful de copt.La compozitie se adauga albusurile si se amesteca cu o lingura de lemn pana la incorporare.Se unge o tigai cu unt/ulei si se pune pe foc pana se incinge bine,apoi se pune 1/2 polonic de comozitie.Cand se formeaza gauri in aluat inseamna ca este gata si se intoarce si pe cealalta parte pentru cateva secunde.Se continuu pana la terminarea compozitiei.

Banane caramelizate:

Topeste untul intr-o tigaie,adauga zahărul brun şi scorţişoară si lasa pe foc pana ajung la punctul de fierbere,adauga bananele şi lasa pe foc până se caramelizeaza pe ambele feţe,adauga rom şi  fierbe timp de un minut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pancakes cu banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Pasiune pentru bucatarie 1

10.05.2010, 11:50

multumescau fost delicioase

nadina73 1

10.05.2010, 18:14

ela iar prezenta,super bita 5 furci mari si late

adry88 1

07.07.2011, 16:46

un deliciu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Amandina cu crema caramel