Pandispan cu capsuni

de ela in Prajituri, 13 Mai 2014 | 3186 vizualizari

 

aveam o tava care se cerea inaugurata de ceva ani...si niste oua care trebuiau folosite urgent...asa ca....

 

INGREDIENTE

  • 600gr capsuni+2linguri zahar pudra+1lingura gris
  • 12oua
  • 6linguri zahar alb
  • 6linguri zahar brun
  • 1plic zahar vanilat
  • 1praf de sare
  • 1plic praf de copt
  • 12linguri faina
  • 1lingurita esenta vanilie
  • 3linguri ulei
  • zahar pudra pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu capsuni:

Capsunile le curatam de codite,le spalam,le taiem bucati mai mici si le punem la scurs intr-o sita,acoperite cu zaharul pudra.


Cernem faina cu praful de copt.


Mixam albusurile cu un praf de sare pana se intaresc,apoi adaugam treptat zaharul alb si cel brun(daca nu aveti brun,puneti alb,dar blatul nu va capata acea culoare aurie pe care o da zaharul brun)Batem bine dupa fiecare lingura de zahar.Adaugam treptat galbenusurile,zaharul vanilat si esenta de vanilie.Incorporam si faina,amestecand usor de jos in sus.Adaugam si jumatate din capsuni si amestecam usor.Punem si uleiul si omogenizam.


Tapetam o tava cu hartie de copt si turnam in ea compozitia.Restul de capsuni le presaram cu gris si le asezam peste blat.Dam la cuptorul preincalzit aprox 25minute,facem testul cu scobitoarea.Dupa ce oprim focul mai lasam cateva minute pandispanul in cuptor cu usa intredeschisa,ca sa nu se lase cand il scoatem brusc la alta temperaturaPudram dupa ce s-a racit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

T I M E A 1

14.05.2014, 20:24

mirela0911 1

14.05.2014, 22:22

Foarte buna!

Krystyan Trendy 1

17.05.2014, 00:43

minunat pandispanul

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu capsuni