Pandispan cu capsuni si frisca

de MIUTA in Prajituri, 20 Iun 2011 | 6323 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 5 linguri faina
  • 50 ml ulei
  • 1 praf de copt
  • capsuni
  • 200 ml frisca
  • coaja si sucul de la o lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu capsuni si frisca:

Am pregatit un aluat de pandispan.

Am batut separat albusul cu cele 4 linguri de zahar.

Am adaugat galbenusurile si am mixat inca putin.

Am adaugat praful de copt stins in sucul de lamaie,coaja de lamaie,vanilia si uleiul.

Am amestecat foarte usor si la sfarsit am adaugat faina amestecand usor.

Am pus compozitia intr-o cratita unsa cu ulei si tapetata cu faina.

Intre timp se incalzeste cuptorul.

Capsunile se taie in doua sau in patru si se scufunda in coca.

Tava se baga la cuptor la foc mediu si se tine cca 30 minute.

Se face testul cu scobitoarea sa vedem daca este copt pandispanul.

Se scoate din cuptor si se pune la racit.

Dupa ce s-a racit pandispanul se scoate cu grija din tava.

Se serveste cu frisca si sirop de capsuni.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu capsuni si frisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert rulada cu crema mascarpone si zmeura