Pandispan cu cirese

de papabundetot in Prajituri, 14 Iun 2013 | 1667 vizualizari

 

Initial cand am plecat spre bucatarie stiam ca vreau ceva usor,dulce si pufos dar nu prea stiam exact ce voi face. Ajunsa in bucatarie am dat cu ochii de ciresele pe care tocmai le luasem din piata si care parca ma rugau sa le bag in seama si sa fac ceva cu ele

Am curatat ciresele de samburi si le-am taiat in jumatati si intre timp ma gandeam la un pandispan pufos in care sa incorporez si ciresele mele frumoase. Zis si facut

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 linguri faina
  • 5 linguri zahar
  • 5 linguri ulei
  • zahar vanilat
  • 3 plicuri esenta de trandafiri si vanilie (dupa gust)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu cirese:

Albusurile le-am separat de galbenusuri si le-am batut spuma tare cu un praf de sare,am adaugat pe rand apoi si galbenusurile si am amestecat,apoi zaharul uleiul,zaharul vanilat si esentele.


Ciresele le-am dat cu putina faina pt. a nu se lasa la fundul aluatului si apoi mi-a venit ideea sa coc o parte din aluat in tava de briose sa vedem ce imi iese…au iesit niste pandispane mici si frumoase,iar restul l-am pus intr-o forma rotunda de copt.


Un desert rapid si usor de pregatit. In loc de cirese se pot pune orice alte fructe sau stafide,ciocolata sau fructe uscate de care aveti prin casa.


Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Rocsi 1

14.06.2013, 20:42

Imi place!

MotanLaOale 1

15.06.2013, 18:18

papabundetot 1

15.06.2013, 19:08

Multumesc pt aprecieri!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu nectarine