Pandispan cu cirese

de papabundetot in Prajituri, 14 Iun 2013 | 2104 vizualizari

 

Initial cand am plecat spre bucatarie stiam ca vreau ceva usor,dulce si pufos dar nu prea stiam exact ce voi face. Ajunsa in bucatarie am dat cu ochii de ciresele pe care tocmai le luasem din piata si care parca ma rugau sa le bag in seama si sa fac ceva cu ele

Am curatat ciresele de samburi si le-am taiat in jumatati si intre timp ma gandeam la un pandispan pufos in care sa incorporez si ciresele mele frumoase. Zis si facut

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 linguri faina
  • 5 linguri zahar
  • 5 linguri ulei
  • zahar vanilat
  • 3 plicuri esenta de trandafiri si vanilie (dupa gust)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu cirese:

Albusurile le-am separat de galbenusuri si le-am batut spuma tare cu un praf de sare,am adaugat pe rand apoi si galbenusurile si am amestecat,apoi zaharul uleiul,zaharul vanilat si esentele.


Ciresele le-am dat cu putina faina pt. a nu se lasa la fundul aluatului si apoi mi-a venit ideea sa coc o parte din aluat in tava de briose sa vedem ce imi iese…au iesit niste pandispane mici si frumoase,iar restul l-am pus intr-o forma rotunda de copt.


Un desert rapid si usor de pregatit. In loc de cirese se pot pune orice alte fructe sau stafide,ciocolata sau fructe uscate de care aveti prin casa.


Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Rocsi 1

14.06.2013, 20:42

Imi place!

MotanLaOale 1

15.06.2013, 18:18

papabundetot 1

15.06.2013, 19:08

Multumesc pt aprecieri!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu banane si ciocolata

ieri la 23:01

Buturuga de Craciun

de RuxyRux 9

ieri la 22:01

Turtițe cu magiun, la tigaia grill

de RODIMUR 5

ieri la 21:45

Tort cu fructe uscate si turron

de Lau 9

ieri la 20:44

RETETA RECOMANDATA
Desert pandispan