Pandispan cu cirese

de T I M E A in Prajituri, 15 Iun 2013 | 8690 vizualizari

 

Am facut un pandispan gustos cu aceste cirese care asa simple nu mi s-au parut extraordinare, dar in prajitura au fost foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • un praf de sare
  • 150 gr zahar
  • 175 gr faina
  • 6 linguri ulei
  • 1/2 plic praf de copt
  • 450 gr cirese cantarite fara samburi
  • zahar pudra vanilat pentru pudrat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu cirese:

Mai intain pregatim ciresele, adica le spalam si le scoatem samburii.


Mixam ouale intregi cu un praf de sare pana se deschid la culoare. Adaugam zaharul si mixam in continuare pana pana ouale devin spuma. Punem uleiul si mixam. La final incorporam faina amestecata cu praful de copt, folosind o spatula.


Turnam compozitia intr-o tava potrivita tapetata cu hartie de copt si asezam deasupra ciresele.


Dam tava la cuptorul preincalzit la 175 de grade timp de 30 de minute.


Scoatem tava din cuptor si lasam prajitura in tava pana se raceste usor.


Dupa ce s-a racit putin, pudram cu zahar pudra vanilat apoi feliem si servim.


Recunosc ca noi am mancat jumatate de prajitura cand era inca calduta.


Cam asa sunt aceste prajituri, le si facem repede dar la fel de repede se si mananca.


 

TIPS-URI

1

La fel de bun e acest pandispan si cu visine

2

Cand scoateti prajitura din cuptor sa o lasati intr-un loc cald ca sa nu se lase blatul. Se poate lasa chiar si in cuptorul cu usa deschisa si focul orprit timp de 5 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

- Andreea - 1

23.05.2014, 08:30

Il voi incerca astazi

- Andreea - 1

23.05.2014, 21:21

A iesit suuuuuuuuper bun !!!

T I M E A 1

23.05.2014, 22:41

Andreea ma bucur tare mult ca iti place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu cirese