Pandispan cu rahat

de noiinbucatarie in Prajituri, 29 Aug 2016 | 676 vizualizari

 

Un pandispan foarte pufos, delicios cu rahat si cu nuca pe care l-am facut din cauza ca s-au strans iarasi albusuri multe in frigider :) Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/pandispan-din-albusuri-cu-rahat-si-nuca/

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
    • 7 albusuri
    • 250 g zahar
    • 250 g faina
    • 2 linguri de ulei
    • 1 plic de praf de copt
    • coaja rasa de la 1 lamaie
    • 4-5 cuburi de rahat
    • nuca taiata mai mare
    • zahar pudra
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu rahat:

Mai intai am mixat albusuile de la temperatura camerei cu zaharul pana au devenit o bezea tare. Am adaugat faina treptat cu praful de copt si uleiul si am amestecat cu o lingura de lemn. Rahatul l-am taiat cuburi, nuca am maruntit-o , dar mai grossier si le-am amestecat in compozitie.

Turnam compozitia in 2 tavi tapetate cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 30-35 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.

Se pudreaza cu zahar pudra si se lasa la racit.

Se feliaza dupa marimea dorita.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Puteti adauga si fructe confiate, stafide sau orice doriti voi.

2

Puteti sa-l faceti tigrat cu cacao.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu rahat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Pandispan cu rahat-0
Pandispan cu rahat-1
Pandispan cu rahat-2
Pandispan cu rahat-3
Pandispan cu rahat-4
Pandispan cu rahat-5

COMENTARII (14)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

01.09.2016, 17:29

noiinbucatarie

noiinbucatarie 1

01.09.2016, 18:25

mirela0911

mirela0911 1

03.09.2016, 19:42

Ce pufos e!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!