Pandispan cu visine

de adry88 in Prajituri, 9 Mai 2013 | 5030 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 1 cana de faina
  • 5 linguri ulei
  • 1 cana de zahar
  • 1 praf de sare
  • 1/2 praf de copt
  • visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu visine:

Se separa albusurile de galbenus si se mixeaza albusurile cu un praf de sare pana devine spuma,adaugam zaharul si mixam pana se topeste zaharul,


Separat in alt bol mixam galbenusurile cu uleiul pana se albesc,adaugam peste albusuri si omogenizam cu o lingura,adaugam faina treptat(amestecata cu praful de copt)omogenizam bine cu miscari de jos in sus,


Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt,si visinele scurse de zeama si fara samburi,


Dam tava la cuptor pana trece testul cu scobitoarea

 

TIPS-URI

1

cana este de 200 g

2

eu am pus 1/2 din compozitie dupa care am adaugat visine si restul de compozitie,deasupra iara visine

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

merisor 1

09.05.2013, 16:43

daca e cu visine inseamna ca e super!

gaby_gabytza 1

09.05.2013, 17:18

buuuun tare

adry88 1

09.05.2013, 17:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

10630 puncte

Valclaudia

7220 puncte

Constelatialeu

6780 puncte

Bya Ralu

6210 puncte

mirela0911

5240 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!