Pandispan cu visine

de Criss in Prajituri, 30 Iun 2014 | 5238 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru o tava mare (25/35)
  • 7 oua
  • 4 linguri apa clocotita
  • 4 linguri ulei
  • 300 g zahar
  • 300 g faina
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  • 500 g visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu visine:

Visinele se spala, se scot samburii si se pun intr-o strecuratoare sa se scurga surplusul de zeama. Albusurile se bat spuma, se adauga apoi alternativ zaharul, zaharul vanilat si apa clocotita si se bat in continuare pana se topeste zaharul si rezulta o bezea ferma si lucioasa. Se adauga apoi galbenusurile si uleiul, apoi se lasa mixerul deoparte si se adauga faina amestecata cu praful de copt, amestecand cu o lingura sau cu o spatula de sus in jos. Compozitia rezultata se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se pun deasupra visinele si se coace prajitura aproximativ 35-40 minute, pana cand trece testul cu scobitoarea. Visinele se pot da si prin faina si astfel nu se vor lasa la fundul tavii. Eu sincer am uitat .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

MotanLaOale 1

30.06.2014, 20:40

Rocsi 1

30.06.2014, 21:26

Iau cateva bucati pentru ca este prea bun!

Criss 1

01.07.2014, 05:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu visine