Pandispan cu visine si glazura de capsuni

de jolygina in Prajituri, 13 Iun 2010 | 4076 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 200g de zahar
  • 150g ulei
  • 200g faina
  • o lingura de cacao
  • un pahar de visine din compot
  • 100g glazura de capsuni
  • un praf de copt
  • esenta de lamaie
  • coaja de la o lamie
  • 2 plicuri de zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu visine si glazura de capsuni:

Se bat albusurile spuma, se adauga treptat zaharul, zaharul pudra. Dupa ce s-a incorporat zaharul bine, se adauga galbenusurile frecate cu putina sare, se aduaga uleiul si la sfarsit se amesteca praful de copt cu faina si se incorporeaza in compozitite usor. Eu am uns o forma de silicon si am turnat compozitia, dar am mai lasat un sfert din ea si am amestecat-o cu cacao. Inainte sa pun cacao, am scurs bine visinile din compot, le-am dat prin faina si le-am asezat in compozitie dupa care am pus si compozitia cu cacao.


Am incalzit cuptorul dinainte si am introdus-o la cuptor 30-45 min. Dupa ce am scos-o din cuptor si s-a racit, am scos-o din forma si am cumparat o glazura din comert gata preparata si am turnat-o peste micul meu tortulet . Este foarte usor de facut si rapid.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu visine si glazura de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Miha 1

13.06.2010, 23:19

Rocsi 1

14.06.2010, 11:02

delicios

jolygina 1

04.09.2011, 16:15

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu ciocolata alba
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!