Fursecuri simple

de Valyvalentyna in Prajituri, 14 Mai 2014 | 853 vizualizari

 

Foarte fragede si bune..!!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina,
  • 4 oua,
  • 50 ml ulei,
  • 2 pliculete zahar vanilat,
  • un virf de cutit sare,
  • 1 esenta rom,
  • 1 esenta vanilie,
  • coaja rasa de la o portocala,
  • 200 gr zahar pudra.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri simple:

Separam albusul de galbenus si batem spuma albusurile cu sarea si adaugam zaharul in ploaie pina obtinem o bezea tare si lucioasa. Galbenusurile le amestecam cu zaharul vanilat, uleiul si esentele dupa care turnam compozitia peste bezea amestecind usor de jos in sus dupa care se adauga faina cu o lingura in ploaie la final adaugam coaja de portocala. Pregatim o tava tapetata cu hirtie de copt si formam fursecurile. Incingem cuptorul la 175 grade si bagam tava pt. 15 minute. Cand sunt gata lasam sa se raceasca si apoi le desfacem cu grija de pe hirtia de copt.

 

TIPS-URI

1

Se pot umple cu gem, fineti diferite creme.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri simple" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

tanyapatap 1

14.05.2014, 21:13

Bunee!!

MotanLaOale 1

14.05.2014, 21:24

cristinutanicolita 1

14.05.2014, 21:28

mmmm ce bune sunt langa o ceasca de cafea

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Tosca