Panettone pudding cu crema caramel

de Bunica in Prajituri, 11 Ian 2014 | 1516 vizualizari

 

Cum mi-a ramas o jumatate de panettone l-am pregatit cu o crema caramel care-mi place foarte mult. Rezultatul a fost delicios(dupa gustul meu).

 

INGREDIENTE

  • Jumatate de panettone
  • 2 oua
  • 3 linguri zahar pentru caramel
  • 600 ml. lapte
  • 1 lingura amidon alimentar
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panettone pudding cu crema caramel:

Se ia un vas ,se unge cu unt.


Jumatatea de penettone se rupe in bucati mai mari si se pun in forma.


Intr-un vas se arde zaharul pana devine auriu.


Peste zaharul caramelizat se toarna laptele cald si se fierbe pana se topeste caramelul si se lasa la racit(trebuie sa fie caldut)


Se mixeaza ouale cu lingura de amidon.


Laptele caramelizat se toarne peste oua+ amidon ,iar intreaga compozitie se torna peste panettone.


Se da la cuptor pentru 15-10 de minute.


 

TIPS-URI

1

am folosit vas termorezistent

Daca ti-a placut reteta noastra "Panettone pudding cu crema caramel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

mihaelar63 1

12.01.2014, 01:55

Pai Buni , asta e alta jumatate Ma inspiri

Andreea Caroline 1

12.01.2014, 11:46

diana_k 1

12.01.2014, 19:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema caramel