Pangasius pane cu sos picant

de vero_closca in Pangasius, 11 Oct 2010 | 6359 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg file de pangasius
  • faina
  • pesmet
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 1 ardei iute
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1 cescuta supa de legume sau apa fierbinte
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura ulei de masline
  • ulei pt prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius pane cu sos picant:

speli pestele si il usuci cu un servet.il presari cu sare si piper si il treci intai prin faina,apoi prin ou si pesmet. rumenesti pestele in ulei si il scoti pe hartie absorbanta.


separat calesti catelul de usturoi apoi adaugi pasta de tomate,supa de legume si ardeiul iute tocat fin.potrivesti gustul de sare si piper si lasi sa dea cateva clocote.


servesti pestele cu piure de cartofi si sos picant.


pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius pane cu sos picant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

vero_closca 1

17.10.2010, 22:25

miha, la ce concurs??? nu stiu nimic...

Gouda 1

20.10.2010, 21:39

o sa incerc cu asa sos 5f

elena1988 1

08.02.2011, 13:13

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7188 puncte

mihaelar63

5100 puncte

RODIMUR

4392 puncte

Rocsi

3873 puncte

lucy2002

3676 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Branzoaice
  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ochelari cu muștar, sirop de rodie și cașcaval

ieri la 21:09

Cartofi cu ceapă, usturoi și boia de ardei dulce

ieri la 20:52

Salata de ouă

de RODIMUR 7

ieri la 09:13

Rulori cu șuncă, cașcaval și baby spanac

pe 19.02 la 21:37

Briose cu ton si masline

de Rocsi 9

pe 19.02 la 19:50

RETETA RECOMANDATA
File de pangasius pe pat de legume