Panna cotta

de FLORYAVRAM in Dulciuri, 10 Ian 2011 | 1861 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 ml frisca lichida
  • 200 ml lapte
  • 8 gr gelatina
  • 100 gr zahar
  • 1 pastaie de vanilie            
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna cotta:

Intai punem gelatina la inmuiat in apa rece cateva minute. Apoi, intr-o craticioara punem frisca lichida, laptele, zaharul si pastaia de vanilie taiata in jumatate, la foc mic pana se incalzesc bine (nu trebuie sa fiarba). Luam de pe foc si punem gelatina stoarsa bine de apa si amestecam continuu pana se topeste in totalitate.


Scoatem pastaia de vanilie si turnam compozitia in forme(cupe,paharute,...).


Lasam 2 ore la rece,apoi rasturnam pe o farfuriuta.Pentru a se dezlipi mai usor scufundam formele in apa calda cateva minute.Decoram cu sos de ciocolata sau...dupa imaginatia fiecaruia.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Panna cotta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Cris2711 1

10.01.2011, 17:32

Bun venit

FLORYAVRAM 1

10.01.2011, 20:49

Va multumesc din suflet!Un an cu multa sanatate si liniste sufleteasca va doresc tuturor!

mirela0911 1

11.01.2011, 14:54

bun venit

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort Padurea neagra